Höstkul ifrån Gina Tricot


Tjenixen :)

STÄDAT HELA DAGEN!!! Ska få in en ny garderob till mitt rum så att jag kan få in alla kläder på samma ställe, så jag och mamma har konkat på grejor hela dagen :) Ska kanske träffa Johanna sen också, inte säkert men iaf :)

Igår va fett nice :) Filmen va bra som fan!! Jag tror att jag har blivit medlem i teamet Jacob om jag ska vara ärlig :P

Favoritlåten = Kelly Rowland - Commander

XOXO



Bio kväll!

Hej hej ikväll så blire att åka till heron city för en bio kväll med Anna, Amanda, Robbin och Jacop :) Vi ska se terdje filmen av Twilight - Eclipse :) Jag har hört att de inte är den bästa men har man sett 1an och 2an måste man ju se 3an :) Innan bio blir de väl käk också, och kanske lite spel i spelhallen.

Talk to ya later ;)


Hellue :)

Sitter just nu och lyssnar på lite musik :) Har inte gjort så mycket speciellt idag, vart ute på en lång lång lång promis med Tindra och mamma :) I spö regnet, och jag hade precis satt in silicon droppar i håret och direkt när jag gick ut så blev mitt hår alldeles kladdigt :S Men vi va ute riktigt länge iallfalll i 1 timme och typ 40 minuter. Nu har jag precis tittat på Twilight med Anna och Amanda, och nu ska vi se New moon också. Vi förbereder oss för Eclipse som vi förhoppningsvis ska se nån gång i veckan :)

Inte mer att säga än så för tillfället /XOXO♥



Sommar inköp :)






Min nya blogg, är så jävla trött på den andra!

Hej hej nya bloggen :D Jag har inte bloggat på ett tag nu och de har varit ganska skönt men jag har saknat de lite måste jag erkänna (a)

Idag har jag suttit vid datorn hela dagen, de har varit soft :) Vet inte vad som händer senare ikväll, antagligen kommer jag väl gå ut och se vilka snorungar som är ute då.. Det är väl bara 94 fjortisarna! OM NI LÄSER MIN BLOGG SÅ SLUTA MED DE! (Agritioner) :)

Denna sommar har jag inte gjort så mycket, utan bara varit med kompisar. Så har jag ju varit nere hos pappa såklart i en liten håla utanför Kalmar :)

Sommarpics med nya digitalkameran man fick i födelsedagspresent ;)

Min underbara vovve Tindra :)

När vi skulle åka in till stan och släppa mig vid bussen så åkte Amanda me i bilen :)

Nu är jag i Ringarum med bussen och är slut i arslet efter sätena på bussen :P

När jag va hos pappa så åkte jag ut till Melons landställepå Öland också, Och Björne hade åkt med dom igår :P Vi hade jätte roligt! Satt uppe ett tag när jag kom på kvällen och åkte dagen efter och badade på ett jätte mysigt ställe :)

Jag och Pappa tog oss en tripp till Kalmar slott för att checka läget där inne :)

På bussresan hem så satt Johanna på samma buss som mig, så de va trevligt med lite sällskap :) Och hon hade varit på reaggie festivalen på Öland och hade fått ansiktsmålning (thats why here face looks like some avatar figures :p )

När jag kom hem fick jag ett trevligt välkomnande av Bjönre på Cityterminlaen. Och va riktigt krök sugen!! Så bara nån dag senare så tog jag, Amanda och Anna tag i den saken :)

Lukasz kom lite senare den kvälllen, :)

Och igår så va jag och Björne i stan och knallade nipå Cum och jag hittade en jätte söt sjukhusdräkt :)

"Min sommar i korthet ♥"

RSS 2.0